Clairvoyance & afdødekontakt

 

Mit navn er Sue, jeg er født i København i 1974 og har siden 2003, trænet og udviklet mine spirituelle/psykiske evner på diverse skoler og kurser bl.a. den 1-årige uddannelse på “The English School of Mediumship” v/ Billy Cook, Træning & skole v/ Marion Dampier-Jeans på bl.a. Marienlyst og Healing uddannelse helt tilbage i starten af 2000. I den tidlige fase gik jeg hos Joy og trænede ved “Joy Foundation”. I begyndelsen startede jeg min spirituelle udvikling for at komme bl.a. angst til livs ved at lære meditationer o.l. Senere tog det om sig, da jeg opdagede at jeg var ret god til bl.a. clairvoyance og ikke mindst det at være kanal ved åndelig kontakt som ved afdødekontakt eller når jeg lavede platformsdemo/klarsynsaftener. I Marts 2006 havde jeg så travlt at jeg åbnede jeg “Wingen” et alternativt/spirituelt center i Kongevejs Centret i Hørsholm, hvor jeg bl.a. stod for den spirituelle del som at afholde klarsynsaftener og private sittings med clairvoyance. 2017 skulle byde på at jeg igen åbnede VINGEN (med enkelt v) og idag arbejder både jeg og eksterne behandlere/rådgivere i VINGEN, for en fremtid i balance.

Læs artiklen hér

I 2009 stoppede jeg med ALT hvad der havde med det spirituelle at gøre. Universet og den åndelige verden ville lære mig en masse, og det må jeg sige er sket. Jeg har indtil slut 2016 holdt pause, men er stærkt tilbage, da der er noget der trækker i mig – mennesker der skal opleve forløsning og healing og jeg har nu endnu mere erfaring og ballast i rygsækken, endnu mere at tage frem, når der skal stilles ind og rådgives.

Jeg tilbyder div. former for rådgivning bl.a. clairvoyancer & afdødekontakter, men også tarot og healing. Jeg underviser i intuitiv maling, clairvoyance, medieskab, træning af psykiske evner og holder foredrag. Jeg har valgt at tilbyde GRATIS healing/clairvoyance til mennesker på kanten – mennesker der lever som enlige forældre med en stram økonomi, hjemløse eller på anden måde økonomisk trængte… dem der ALDRIG ville kunne betale for en session med mig. Venligst respektér at dette tilbud KUN gælder FATTIGE og udsatte! Jeg ønsker ikke at blive slidt op af at arbejde ekstra. Send en mail hvis du ønsker at komme i betragtning.
kontakt@vingen.dk

PRISER:
Clairvoyant Rådgivning
350 kr  –  30 min. Clairvoyance session.
600 kr  – 60 min. Clairvoyance session.

Clairvoyant Erhvervs-rådgivning
700 kr – 60 min. Clairvoyant erhvervs-rådgivning.

Afdødekontakt
600 kr – 60 min. Afdødekontakt.

SINGLE-TERAPI (Nyt) Savner du kærligheden? Det er altid en årsag til hvorfor man er hvor man er i livet – lad mig hjælpe dig til at forstå hvorfor det altid går galt og hvad der blokerer dig fra den ultimative kærlighedsoplevelse.
Mulighed for enkelt sessions a 60 min/session. 600.- pr session.

Priserne er inkl. moms.