Unik Reikuddannelse

Unik Reikuddannelse hos professionel Reikimester og Lærer.

Reiki 1 den 29. & 30. april 2017 i VINGEN Herlev Hovedgade 201C, 1 tv, 2750 Herlev. Vil du have en plads? Book en plads via arrangements kalenderen eller ring direkte til os på 21811281.

REIKI HEALERUDDANNELSE

Reiki 1: Her bliver du indviet i, at trække på Reiki-energien. Du lærer, at åbne og lukke for energien, at heale på forskellige måder, samt lærer tekniske færdigheder herunder bl.a. at heale med farver. Forløbet strækker sig over en weekend. Når du er færdig med Reiki 1, kan du heale dine nærmeste.

Reiki 2: Her får du flere indvielser og lærer at bruge de tegn, som du er blevet åbnet op overfor. Du lærer, at fjernheale og opnår indsigt og praktisk erfaring i det, der skal til, for at arbejde som healer. Forløbet strækker sig over en weekend. Når du har taget Reiki 2, er du uddannet healer

Reiki 3: Mester graden; her bliver du indviet i yderligere 2 tegn – det tibetanske mestertegn, som de fleste skoler kender, men også det hemmelige mestertegn, som få Reikiskoler underviser i. Dette modul forløber over 2 weekender. Når du er færdig med Reiki 3, er du Reiki-mester, og din energi er på 100 gange stærkere end på Reiki 1.

Du modtager diplom efter hvert modul

Priser:
Reiki: 1.500 DKK, med 500 DKK i depositum senest en måned inden opstart.
Reiki 2: 2.500 DKK med et depositum på 1.000 DKK en måned inden opstart.
Reiki mester/ Reiki 3: 4.500 DKK med et depositum på 1.500 DKK en måned inden opstart.

Der skal gå 2-3 måneder mellem Reiki 1 og Reiki 2, og mindst 6 måneder mellem Reiki 2 og Reiki 3. Det skyldes, at din krop skal vænne sig til den nye energi, du bliver udstyret med.
Bemærk: Jeg sætter en ære i, at udklække dygtige healere, der overholder Reikiprincipperne og traditionerne. Jeg slipper derfor først mine elever, når de er flyveklar, og vurderer løbende mine elevers kompetencer, og lader kun dem, som er klar, gå videre til næste modul. De enkelte moduler står også fint alene. Reikiuddannelsen er også en personlig rejse, hvor du udvikler dig mentalt, spirituelt og emotionelt.

Jeg fører IKKE elever fra andre Reikiuddannelser videre på højere niveauer. Du er hjertelig velkommen til at tage alle moduler hos mig – så er jeg også sikker på, at du får alle mine guldkorn med dig.

Kærligst Malene Deleuran